Pan de centeno e integral

jueves, 4 de junio de 2009

Os presento al primer niño amasado con la técnica Lepard. En realidad más que un amasado es un intento, porque creo que falta bastante práctica hasta conseguir un buen resultado.




Esta vez usé harinas biológicas y, aparte de que la masa madre se lo pasó pipa (qué vida y olor tenía la señora), por lo visto necesitan más agua: la masa quedó demasiado compacta incluso para un pan integral & centeno. Casi se podía usar como arma de defensa personal.

Habrá que seguir experimentando ^_^

8 comentarios:

Anna dijo...

la masa quedó demasiado compacta incluso para un pan integral & centeno

doncs la foto enganya! Això...o jo quan s'apropa l'hora de dinar....

Casi se podía usar como arma de defensa personal.

Dubto que arribi al nivell de les galetes que vam fer, ja fa uns anys, amb ma germana (et queien al peu i te l'havien d'enguixar!)

Cristina dijo...

XDDDD

Potser no tant, però vaja, la cuina també consisteix en el mètode error-correcció. De tot se n'aprèn ;)

(o sigui, que si vols els teus panets de canyella, a canvi voldré unes galetetes d'aquestes...)

Anna dijo...

Jo crec que és millor que continuï portant ampolles de vi... De debò...creu-me... ;-)

(mmm... panets de canyella....)

Cristina dijo...

És que haig de triar? No poden ser les dues coses? :D

Grine dijo...

Pues tiene buena pinta en foto, pero lo que importa es que esté rico también. A no ser que fuera un intento de fabricar un arma arrojadiza camuflada para lanzar a los CU...

Cristina dijo...

A no ser que fuera un intento de fabricar un arma arrojadiza camuflada para lanzar a los CU...

Fiu fiiiiiiu, que me pillan...

Anna dijo...

És que haig de triar? No poden ser les dues coses? :D

Creu-me...Opta pel vi (que a mi tot el tema envasat se'm dóna bé. La resta...ja saps que tinc una relació "peculiar" amb la cuina ...ehem... ) :DDD

Anna dijo...

Pues tiene buena pinta en foto

si es una exagerá esta mujer...

No sabe lo que es crear monstruos con la comida....