Mi primer pan

viernes, 26 de septiembre de 2008

De pequeña siempre decía que tenía manos de panadera, hechas para amasar, porque siempre me han parecido muy grandotas. No debía ir yo muy desencaminada, porque mirad qué panecillos de miel y semillas de amapola hice el otro día, perfectos para desayunar con un poco de mermelada:




La receta es de la gran Cannella, y la encontraréis aquí. Eso sí, cambiad la mantequilla por margarina, y listos.

2 comentarios:

Ro dijo...

Ui, sí, què bons! veig que la massa mare va sortir bé oi? ja és un nou habitant de la nevera?

Cristina dijo...

Amb la massa mare de moment tinc una relació d'amor-odi...Vaig fer tant la normal com la Kaiser. La primera va anar directa a les escombraries (ara estic amb un segon intent, sembla que millor...), i de la Kaiser van sortir aquests panets, i tot com la seda. No obstant, amb la mateixa Kaiser vaig intentar fer un pa rústic, i directe a les escombraries, no sé què va fallar...

Total, que segueixo fent proves :D