Salmón yakitori

lunes, 7 de julio de 2008

Rondaban por la nevera salsa de soja, mirin y unos trozos de salmón, y queríamos variar un poco del salmón a la plancha...La receta de la salsa en tropocientos sitios de intenné, por ejemplo aquí. Se va untando con un pincel la salsa, vuelta y vuelta y listos.





Ah, y acompañado de una ensalada de escarola, aguacate y nueces...

4 comentarios:

manu dijo...

¿Vuelta y vuelta? ¡Salta, salta conmigo...!!!

Anna dijo...

Mmmm, això té bona pinta i sembla fàcil.
Algú sap si es pot aplicar a algun altre tipus de peix? (per allò de que "Rondaban por el congelador unos trozos de...")

Cristina dijo...

Ho pots fer també amb tonyina, i queda molt i molt bé. A més, ara és època de tonyina i al mercat està prou bé de preu...
I també es pot fer amb carn, pintxos de pollastre especialment ;) Yum yuuum!

Juanma dijo...

Estaba delicioso. :-P''''''

No sé, supongo que se puede hacer con atún, como dice Cristina. Igual con emperador...